Ingrediënten
- 2 grote of 3 kleine venkel
- 2 aardappels
- 1 bleekselderij
- ½ ui
- 2 tenen knoflook
- tablet groentebouillon
- peterselie
- peper & zout
- 1ltr water
- soyaroom
- olijfolie
Bereidingswijze
Snij de groentes in kleine stukjes en stoof ze even in olijfolie in een soeppan. Voeg na vijf minuten de overige ingrediënten toe en leng aan met het water. Laat de soep een half uur zachtjes pruttelen. Pureer daarna alles met een staafmixer of in de blender. Breng de soep op smaak met peper en zout en voeg voor de romigheid een scheutje (soja)room toe.


Laatste reacties
Nancy
"Heerlijk! Dank je wel. Ik wist niet wat ik met de ..."
Janny Peet
"Dankjewel voor de lekkere recepten elke week, ik blijf leren. Groetjes, Janny Peet. "
Suzette Pauwels
"Hoi Geertje, ik denk toch wel 30 minuten (voor de garing) en dan ..."
Geertje
"Goed idee! Hoe lang en warm bak je die? 180 graden C 20 a 30 ..."
Suzette Pauwels
"Bedankt, aangepast! "