Spitskool-roerbak

  • kokosolie
  • kerriekruiden
  • 1 spitskool, klein gesneden
  • 1/2 bloemkool, in kleine roosjes gesneden
  • 3 wortels, in dunne plakjes gesneden
  • 4 bleekselderij stengels, klein gesneden
  • peper en zout
  • 1 tl sambal
  • scheut soja cuisine (mag ook andere plantaardige room)

Verhit de roerbakpan met kokosolie. Zodra de olie op temperatuur is, strooi wat kerriekruiden in de pan en laat die 30 seconde sudderen. Voeg vervolgens alle groenten toe en bak deze ongeveer 10 minuten. Voeg vervolgens de overige ingrediƫnten toe en laat nog even sudderen.

Lekker met gebakken aardappeltjes!

Dit bericht delen?
Facebooktwitter

← Previous post

Next post →

1 Comment

  1. Janny Peet

    Dankjewel voor de lekkere recepten elke week, ik blijf leren.

    Groetjes, Janny Peet.

Geef een reactie