Voor de salade

  • sla (assorti)
  • alfalfa
  • champignons of andere zwammen
  • koolrabi
  • ui
  • sushi-azijn

Voor de dressing

  • mosterd
  • citroensap
  • olijfolie
  • scheutje ahornsiroop
  • kruidenzout
  • geraspte knoflook
  • soya(slag)room

Schil de uien en snij ze in stukjes. Laat ze even sudderen in de koekenpan in de sushi-azijn en een scheutje water. Voeg wat zout toe. Laat op laag vuur garen tot zacht.

Wrijf de champignons schoon met een theedoek. Snij of scheur ze in stukjes. Bak ze in olie, met een scheutje tamari en ahornsiroop.

Schil een koolrabi en snij in dobbelsteentjes. Was de sla en snij in stukjes.

Combineer de sla, koolrabi, champignons, ui en alfalfa en giet de dressing eroverheen. Smakelijk!

 

Dit bericht delen?
Facebooktwitter