• 2 zoete bataat
  • 1 appel
  • 2 handjes kastanjechampignons
  • ½ teentje knoflook, fijngesneden
  • 2 el plantaardige bouillonpoeder
  • ½ pakje sojacuisine (sojaroom)
  • 3 el water
  • olijfolie
  • kruidenzout
  • handje pecan- of walnoten

Schil en snij de bataat in kleine blokjes (1 cm bij 1 cm). Laat in een koekenpan een laagje olijfolie warm worden en bak daarin de stukjes bataat. Roer regelmatig om. Schil en snij de appel ook in kleine blokjes, voeg na 5 minuten toe aan de bataat.

Maak de champignons schoon en snij in vieren. Voeg samen met de knoflook toe aan de appel en bataat. Laat nog 5 minuten bakken.

Giet de soyaroom en het water erbij. Maak op smaak met bouillonpoeder en kruidenzout. Laat nog even sudderen en bestrooi met pecannoten.

Dit bericht delen?
Facebooktwitter