Ingredi├źnten

  • mie of platte noodles
  • 2 el bouillonpoeder
  • 1 doosje kipstuckjes
  • 4 el olie
  • 3 winterwortels
  • 1 paksoi
  • ┬Ż doosje champignons
  • handje cashewnoten
  • soyasaus (shoyu of tamari)

Bereidingswijze

Kook de mie/noodles in bouillon. Maak de wortels schoon en snij ze in schuine schijfjes. Was en snij de paksoi in reepjes (hele blad mag erbij) en snij de champignons doormidden.

Roerbak de groenten en voeg wat kookvocht van de mie/noodles toe.

Bak de vegakip met de cashewnoten in een beetje olie knapperig op hoog vuur, roer er een scheutje soyasaus door.

Mie in vergiet laten uitlekken en op een grote schaal leggen. De geroerbakte groenten eroverheen leggen. Met de vegakip en cashewnoten afmaken. Nog wat soyasaus naar smaak erover en meteen aan tafel!

paksoi

Dit bericht delen?
Facebooktwitter