Roerbak kleine stukjes wortel, rode ui, prei en reepjes paprika in olijfolie. Maak intussen in een ander pannetje vega bouillon (gewoon met poeder), doe daar stukjes tofu en somen noodles bij en laat even doorkoken.
Verwarm soyaroom en roer dat door de bouillon (dan mengt het beter; als het temperatuurverschil te groot is, gaat het schiften). De groenten erbij en op smaak maken met zout, peper, wat citroensap en een lepeltje rijststroop.
Lekker met zelfgemaakte croutons!
Dit bericht delen?


Laatste reacties
Nancy
"Heerlijk! Dank je wel. Ik wist niet wat ik met de ..."
Janny Peet
"Dankjewel voor de lekkere recepten elke week, ik blijf leren. Groetjes, Janny Peet. "
Suzette Pauwels
"Hoi Geertje, ik denk toch wel 30 minuten (voor de garing) en dan ..."
Geertje
"Goed idee! Hoe lang en warm bak je die? 180 graden C 20 a 30 ..."
Suzette Pauwels
"Bedankt, aangepast! "