Gemarineerde zapalito met tofu

  • tofu
  • tomaten
  • zapalito
  • tomaten
  • marinade (met tamari en rijstazijn)

Snij de tofu en zapalito in plakken, dep droog en laat een uur marineren. Hak de tomaten fijn.

Leg alles in een ovenschaal en bak bij 200 graden een half uur warm en gaar.

Dit bericht delen?
Facebooktwitter

← Previous post

Next post →

4 Comments

  1. Janny Peet

    Zapalito, nooit van gehoord! Is dit een nieuw soort groente of wat?
    Of loop ik achter? Ik houd niet van tofu, wat kan ik er verder mee?

    • yvoboeken

      Hallo Janny, je loopt niet achter hoor. Het is een zomerpompoen; te gebruiken als courgette. De zapalito hoeft niet geschild te worden. In blokjes snijden en roerbakken is heerlijk. Of een soepje er van maken…

  2. Prashanti Janssens

    Het was heerlijk. En zo makkelijk!
    Dank je wel.
    Hartelijke groet, Prashanti

Geef een reactie