Per persoon:

  • 1 wortel
  • ½ pastinaak (of wortel)
  • 1 courgette
  • stukje gember
  • ¼ teentje knoflook
  • olijfolie
  • 3 el water
  • ½ el bouillonpoeder
  • 2 el sushi-azijn (zoete azijn, of azijn met een schepje suiker)
  • handje cherrytomaatjes, gehalveerd
  • peper(mix) uit de molen

Was, schil en snij de wortel en pastinaak in kleine stukjes. Snij de gember en knoflook fijn.

Roerbak in olijfolie. Voeg water en bouillonpoeder toe en laat 10 minuten zachtjes opstaan.

Snij de courgette in dunne reepjes (of gebruik een ‘groentenslijper’) en snij de tomaatjes doormidden en voeg toe. Voeg de azijn toe en roer een paar minuutjes voorzichtig door.

Een paar halen peper erover en bestrooi met sesamzaadjes.

courgetteslierten

Et voilà, pasta zonder pasta!

 

Dit bericht delen?
Facebooktwitter