Nieuws over onze winkel

We gaan stoppen met onze boerderijwinkel in zijn huidige vorm.
Vanaf oktober verkopen we alleen nog maar groenten en fruit.
Zuivel, brood, schoonmaakartikelen en droogwaren gaan uit het assortiment.

Ook wordt het een zelfbedieningswinkel en zijn we vanaf nu alleen op de vrijdag geopend (10u-17u)

Wennen en kortingen:

September: We gaan in deze maand over op ons nieuwe concept. We zijn in de winkel om uit te leggen hoe het werkt met de zelfbediening. Veel artikelen die uit het assortiment gaan, verkopen we met korting! Je kunt in deze maand nog brood en zuivel bestellen.

Vanaf oktober: De winkel gaat over op zelfbediening. Kom je er niet uit? Natuurlijk komen we je helpen. Ons assortiment is teruggebracht tot groenten en fruit (vanzelfsprekend alles biologisch).

Dus, hoe kom je aan onze biologische groenten en fruit?

  • Je komt op vrijdag naar onze boerderijwinkel > 10u-17u
  • Je komt op zaterdag naar onze groentekraam op de markt in Enschede > 8u-17u
  • Je neemt een wekelijks groente- en/of fruitpakket
  • Je bestelt groente/fruit of pakketten via de webshop

Waarom veranderen we het assortiment en de openingstijden?

We gaan het niet mooier maken dan het is: door de langdurige gevolgen van de hersenvliesontsteking die Yvo afgelopen januari opliep, moeten we ons aanpassen aan de nieuwe situatie. We kunnen niet op de oude manier verder gaan. Dat betekent dat we de keuze hebben gemaakt om onze bedrijfsvoering anders in te richten; we gaan minder verschillende dingen doen, en ons focussen op de biologische groenteteelt met directe afzet. En daarom gaan we stoppen met onze boerderijwinkel in zijn huidige vorm.

We vinden het jammer voor onze vaste klanten (sommigen komen al vanaf het begin van Het Groene Spoor, al bijna 40 jaar!) dat we de winkel zoals deze was niet kunnen voortzetten.

We willen iedereen bedanken voor de steun in de afgelopen pittige tijden.

We hopen met deze beslissing dat we op deze manier Twente kunnen blijven voorzien van verse biologische groente; oude en nieuwe klanten en iedereen die daartussen zit!

Yvo & Suzette