• 1 bleekselderij
  • 3 tomaat (roma)
  • ½ witte ui
  • olijfolie
  • kurkuma
  • knoflook
  • gember
  • zout
  • peper
  • citroen

Breng water aan de kook. Blancheer de tomaten (tot de schil barst) en pel ze dan. Snij de bleekselderij schuin in stukjes van ongeveer 2cm. Blancheer daarna de bleekselderij zo’n 2 á 3 minuutjes.

Snij de ui in stukken (niet te klein) en fruit in de koekenpan in olie. Voeg toe: een teentje geraspte knoflook, 1cm geraspte verse gember (of ½tl poeder) en 1cm geraspte verse kurkuma of ½tl poeder).

Snij de tomaat in stukjes en voeg toe. Roer tenslotte de bleekselderij erdoor. Breng op smaak met peper en zout en (vers) citroensap.

Eet smakelijk!

Dit bericht delen?
Facebooktwitter