Nodig: bietenloof en ingrediënten voor de dressing (zie hieronder).
Snij de stengels eraf en in stukjes. In een blender maakte ik van de stengels, (soya)room, olijfolie, peper en zout, gistvlokken, ahornsiroop, verse basilicum en mosterd een dressing.
Snij en was het bietenloof. De radijsjes snij je in kleine reepjes. Meng met de dressing en bestrooi met sesam/zonnepitten.
Zo maakte ik de salade:
Bietenloof is ook goed te combineren met andere slasoorten, je hoeft niets weg te gooien dus 🙂
Dit bericht delen?

Laatste reacties
Nancy
"Heerlijk! Dank je wel. Ik wist niet wat ik met de ..."
Janny Peet
"Dankjewel voor de lekkere recepten elke week, ik blijf leren. Groetjes, Janny Peet. "
Suzette Pauwels
"Hoi Geertje, ik denk toch wel 30 minuten (voor de garing) en dan ..."
Geertje
"Goed idee! Hoe lang en warm bak je die? 180 graden C 20 a 30 ..."
Suzette Pauwels
"Bedankt, aangepast! "