Ingrediënten
- 2 rode bieten (rauw)
- ½ Chinese kool
- stukje geraspte gember
- teentje geraspte knoflook
- scheutje ahornsiroop
- scheutje balsamicoazijn
- olijfolie
- peper en zout
Bereidingswijze
Schil en rasp de rauwe biet. Snij de kool in fijne reepjes. Schil de gember en rasp (fijn) en rasp een teentje knoflook. Maak een dressing van olijfolie, balsamico-azijn en ahornsiroop. Meng alles, voeg peper en zout toe naar smaak en laat even intrekken. Bestrooi met sesamzaadjes.
Voeg bonen (ik gebruikte lupinebonen) of quinoa toe om er een maaltijdsalade van te maken. Ook (vegan) feta past er prima bij!


Laatste reacties
Nancy
"Heerlijk! Dank je wel. Ik wist niet wat ik met de ..."
Janny Peet
"Dankjewel voor de lekkere recepten elke week, ik blijf leren. Groetjes, Janny Peet. "
Suzette Pauwels
"Hoi Geertje, ik denk toch wel 30 minuten (voor de garing) en dan ..."
Geertje
"Goed idee! Hoe lang en warm bak je die? 180 graden C 20 a 30 ..."
Suzette Pauwels
"Bedankt, aangepast! "