Ingrediënten

  • 1 ananas
  • kokosroom
  • yofu
  • vanillepoeder/suiker
  • rozijnen
  • bruine basterdsuiker
  • agar-agar
  • simpele koekjes/biscuitjes
  • margarine

Bereidingswijze

Schil de ananas en snij in stukken. Meng met kokosroom, vanilleyofu (of yofu naturel met wat vanillepoeder) , rozijnen en bruine basterdsuiker.

Laat 20 minuten in de oven sudderen op een lage temperatuur.

Maak een bodem van verkruimelde biscuitjes en margarine: smelt de margarine in een pannetje, en verkruimel koekjes. Meng alles en druk goed aan in een springvorm.

Maak agar-agar (=plantaardige gelatine) volgens de aanwijzingen op de verpakking, en roer door het ananasmangsel. Stort op de koekjesbodem.

De taart twee uur laten afkoelen en opstijven in de koelkast. Het resultaat is een fris-fruitige ananas-kokosroomtaart.

 

Dit bericht delen?
Facebooktwitter